PLANNING PERMISSION GRANTED – Large Commercial Scheme in South Cerney
Stanley Partnership Architects have obtained planning permission for a Client in South Cerney, near Cirencester to refurbish and extend an existing office building to become their new head quarters.

A central portion of the existing structure is to be removed and replaced by a new central atrium, creating a new entrance with board room, waiting area, a lift and other facilities.

The existing building facade will be transformed with a new cladding system, extended window frames and a new outrigger structure, which will be used for growing vegetation over, temporary sail structures and possible future solar cells.

 

1395-3D-035 1395-siteplan 1395-elevations 1395-floorplans

 

 

1395-3D-024 1395-3D-028 1395-3D-029 1395-3D-032 1395-3D-033 1395-3D-035

Please follow and like us: